Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search
 

Qui Som

EuroFusters

Realitzem la fabricació en fusta de tota mena d’obra nova, rehabilitacions i reformes, habitatges privats i institucions públiques.

Duem a terme obres de grans dimensions per al sector públic i privat:

Centres d'ensenyament, escola bressol

Centres d'assistència primària, hospitals generals i especialitzats en centres de salut mental, clíniques dentals …

Centres cívics, residències de tercera edat, cases de cultura …

Museus i exposicions temporals. Pavellons d'exposicions.

Treballs integrals per a edificis corporatius, d'oficines i empreses.

Decoració integral de vestíbuls i escales per a l'atenció al públic.

Seus i agències d'entitats bancàries i d'assegurances.

Botigues i comerços en general.

Reformes dedicades a la fusteria en edificis patrimonials

Decoració, mobiliari a mida i reformes a particulars:

Ens encarreguem del muntatge, col·locació i adequació de les estructures fabricades, assegurant un acabat i servei personalitzat i professional, prioritzant la qualitat primer de tot.

Assessorament, projecte i pressupost sobre decoració i reformes.

Mobiliari a mida per a menjadors, dormitoris, vestidors, golfes, cellers, etc.

Banys i cuines integrals a mida amb tots els processos: coordinació amb la resta d'industrials, subministrem electrodomèstics i complements.

Portes, escales i baranes de tot tipus, incloent vidre i metall

Equipament d'il·luminació addicional per al mobiliari. Focus integrats, leds, etc.

Fabricació de tota mena d'encàrrecs utilitzant el contacte de la nostra web.

Experiència amb obres de fusteria en l’exterior:

Paviments per a platges, passejos i parcs.

Pèrgoles i mobiliari urbà.

Decoració integral de terrasses i jardins.

Tanques, jardineres, baranes, porxos i mobiliari.

Revestiment de façanes amb compacte «hpl».

Fusteries per a parcs temàtics de tota mena.

Muntatge d'instal·lacions tipus muntanya russa de fusta i similar.

Les ACTIVITATS D’EUROFUSTERS

Les activitats d’Eurofusters se centren en el sector de la fusteria i ebenisteria. Tenim uns mitjans humans actualment de 12 treballadors entre personal i autònoms. Les nostres instal·lacions de taller i magatzem són d’aprox. 500 m². Disposem també, de tota classe de col·laboradors externs en quant a mecanitzacions de control numèric, aplacats especials i d’altres serveis complementaris per a cobrir les necessitats integrals del projecte en qüestió. Mitjans auxiliars tant humans com de maquinària per a muntatges especials, que són ampliables segons el tipus de treball.

Després de 38 anys en el sector, realitzant obres per a contractistes, arquitectes, decoradors i particulars, adjuntem a continuació un petit llistat de treballs significatius i realitzats fins al dia d’avui.

DECORACIÓ UNIFAMILIARS I HABITATGES

Tot tipus de treballs sobre projecte o dissenys propis de mobiliari, revestiments, portes, mobles de banys, escales. Cuines a mida segons disseny de nivell mig-alt. Obres recents com a casa d’alt standing en Av. Pedralbes, Sant Cugat, carrer Raset, Freixa, Bori i Fontestà, Can Ràbia, Gràcia i altres reformes parcials en habitatges de tota mena.

Entitats públiques

Instituts d’Ensenyament Secundaria (I.E.S.), Jardins d’Infància, Poliesportius, CAPS, Zoològic de Barcelona, reformes parcials, hospitals, clíniques dentals, espais públics d’Ajuntaments, jutjats, mercats municipals, centres cívics, oficines d’atenció ciutadana i altres equipaments per a l’Ajuntament de Barcelona.

Obres de Restauració en Centres Culturals i Museus:
Casa de les Punxes, Edifici d’Administració i Pavelló Sant Leopold de Sant Pau, Monestir de Pedralbes, Can Suris, Can Manyer, Can Batlló, Museu Darder (Banyoles) i altres exposicions temporals com Palau de la Virreina, Arqueològic d’Alacant, Palacio de Pedralbes i Poblat Ibèric (Cerdanyola). Nova Biblioteca Gabriel García Márquez, Museu Martorell i Palau Requesens.

EXTERIORS

Després de molts anys fent treballs singulars per als parcs temàtics que es van instal·lar en la península, hem realitzat instal·lacions de projectes per a exterior amb fustes coníferes, tropicals i últimament tecnològiques. Tarimes, jardineres, pèrgoles. Mobiliari d’exterior, tanques i compartimentació, cabanyes, estructures i tancaments en CLT. Bigues laminades i tractades per a cobertes.

entitats privades

Edificis corporatius d’empreses, concessionaris de vehicles, restaurants, botigues, nou edifici residencial “Sant Gervasi Park”. Entitats bancàries, plantes d’alta direcció en Edifici Torre Atlàntic, Banc Sabadell en Sant Cugat i Oficines Banca March. RCD Espanyol. Epson. Plantes íntegres d’oficines en edifici MediaTIC, Poblenou. Edifici Generali en Gran Via. Asseguradora Occident en Passeig de Gràcia.